Otthon

Ezek a kutyák imádják a kiskacsákat – cuki képek

A két kutya életébe hatalmas boldogságot hozott a két kiskacsa érkezése.

 Pikelet és Patty, a két kutya kettesben is jól elvoltak, de valami hiányzott az életükből. Csak akkor jöttek rá, hogy mi, mikor gazdáik egy nap két apró kacsával jöttek haza. 

Ezek a kutyák imádják a kiskacsákat - cuki képek
Ezek a kutyák imádják a kiskacsákat - cuki képek

A kutyatesók az első perctől kezdve védelmükbe vették a kiskacsákat – ezzel új értelmet nyert az életük. Vigyáznak rájuk, játszanak velük, egyszerűen nem tudnak betelni a két kismadárral, akik viszontszeretik a kutyákat. 

Ezek a kutyák imádják a kiskacsákat - cuki képek

A kutyák gazdái elmondták, azok a legviccesebb pillanatok, mikor látják, hogy igyekeznek a kutyák, hogy nehogy véletlenül kárt tegyenek az apróságokban.

Ezek a kutyák imádják a kiskacsákat - cuki képek

De erre szerencsére még nem volt példa. A kutyák ölében biztonságosan játszhatnak a kacsák.

Penguin & Popinjay #spamPatty isn't fond of the camera (as you can probably tell). However he is extremely fond of Penguin & Popinjay. All he wants to do all day long is check in on the duckers. Ma & Pa say Patty is in fact “mesmerized”. No sign of wanting to harm them, but still the rents will only let us hang out with Peg & PJay while supervised, cause you know… #safety ????????????

Posted by Life of Pikelet on Tuesday, 8 March 2016

 

Must. Not. Move.#halpme

Posted by Life of Pikelet on Wednesday, 9 March 2016

Forrás: The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top