Otthon

Otthonteremtés és design felsőfokon

Az OTTHONDesign kiállítás növekvő és egyre több látogatót vonzó része a CONSTRUMA Otthonteremtési Kiállítási Csokornak. Idén április 6–10. között várja az érdeklődőket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
Otthonteremtés és design felsőfokon

Az OTTHONDesign kiállítás felöleli az otthonteremtés teljes spektrumát: bútor, fürdőszoba & wellness, kandalló, burkolatok, világítástechnika. A 2016-os kiállításon KONYHAShow elnevezéssel a konyhatechnológia, konyhabútor kerül a fókuszpontba. A látogatók megtekinthetik a Jövő konyhája 2015 pályázat nyertes makettjeit, de felépül a Jövő konyhája stand is. Fő szempont a konyha kialakításánál, hogy megjelenjenek a környezettudatos megoldások.

A Top Tipp standon ingyenes lakberendezési tanácsadást tartanak, ahol rapidrandiszerűen találkozhatnak az érdeklődők lakberendezőkkel, akik szakértő segítséget nyújtanak a lakásbelső kialakításához.

A látogatók idén is találkozhatnak a magyar tervezők legújabb munkáival a Magyar Design standon. A bemutatott tárgyak egyszerre képviselik az aktuális trendeket és adnak kézzelfogható, megvásárolható példákat.

Otthonteremtés és design felsőfokon

A Download Design Magyarország első open design projektje, melynek célja, hogy a felhasználók olyan ingyenesen letölthető designbútortervekhez juthassanak, amelyek magyar asztalosipari körülmények között könnyen megvalósíthatóak.

Az OTTHONDesign kiállítás a CONSTRUMA építőipari szakkiállítással együtt kerül megrendezésre, ahol az idei év aktualitásáról, a CSOK-ról is mindent információ megtalálható lesz. Az építőanyagok, építőipari megoldások mellett a megújulóenergia-hasznosítás és az épületgépészet kiállítói mutatkoznak be. A LAKÁSVÁSÁR bemutatja az újépítésű és használt ingatlanok piacát, a CONSTRUMA Kert pedig nemcsak ötleteket nyújt a kert kialakításához, de számos termék lesz elérhető a kertápoláshoz.

Otthonteremtés és design felsőfokon

A kiállítási csokor nyitva tartása:
Április 6–10. 9.00–18.00 (vasárnap 17.00 óráig)
Nagyközönségnapok: április 9–10.

Bővebb információ és akciós kuponfüzet: www.otthon-design.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top