Otthon

Kétségbeesett a rákbeteg nő, miután csivaváját az udvarról ragadta el egy varjú

A tüdőrákkal küzdő nő számára a kiskutya nem csak egy állat volt – sokkal inkább reménysugár a gyógyuláshoz.

A Melbourne-ben élő Heather Sinden két hónappal ezelőtt kapta az apró csivavát, hogy segítsen neki átvészelni a nehéz időket. A nőnek ugyanis tüdőrákja van, emiatt kemoterápián kell részt vennie. De a kutya valóban segített: Heather boldogságot és nyugalmat talált a jelenlétében. Egészen addig, amíg egy varjú el nem ragadta a hátsó kertjéből.

Kétségbeesett a rákbeteg nő, miután csivaváját az udvarról ragadta el egy varjú

A négy hónapos kis csivava, Fudge, olyan picike volt, hogy egy ember tenyerében is elfért. Ezért a ragadozó madár könnyűszerrel fel tudta kapni és el is tudott repülni vele. A hihetetlen balszerencsét a kutya gazdája nagyon megszenvedte: lánya azt mesélte, anyja pont a napokban említette, nem is tudja, mi lenne vele a kutya nélkül. Heather maga pedig azt nyilatkozta, Fudge nem csak egy kutya volt – ő segített neki túljutni a kemón. 

A kis csivavát egyébként mindig a házban tartották, csak a dolgát végezni ment az udvarra. Ezúttal azonban a hatalmas fekete varjú áldozatául esett. A gazdája sokkot kapott, amint látta, hogy ragadja el a varjú a kiskutyát: a kutya sikolyát soha nem fogja tudni kiverni a fejéből.

A nő és családja azonban nem hagyja ennyiben a történteket. Bármilyen reménytelennek is tűnik, keresik a kutyust.

Forrás: Dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top