Otthon

Budai lakás pasztell eleganciával – fotók

A polgári lakások kényelmes, napfényes tereikkel, impozáns belmagasságukkal és könnyen alakítható beosztásukkal rengeteg lehetőséget kínálnak, ha kreatív tulajdonosok vagy hozzáértő szakemberek kezébe kerülnek. Balázsék budai lakása duplán szerencsés helyzetben volt, így az eredmény sem maradt el.

Balázs és barátnője egy nagypolgári lakásba költözött, és szerették volna, ha első otthonuk mindkettőjük személyiségét egyformán tükrözi, ugyanakkor megőriz valamit a századfordulós Budapest régi eleganciájából is. Mivel Balázs kivitelezőként dolgozik, pontosan tudta, hogy technikailag milyen lehetőségek rejlenek a lakásban, de annak érdekében, hogy a stílus és a dekoráció is olyan legyen, ami közel áll hozzájuk, Novák Anett lakberendezőt kérte fel a feladatra.

Fotó: Téglásy Zsuzsa
Fotó: Téglásy Zsuzsa

“Anettel már többször dolgoztunk együtt, és nemcsak azért választottam őt, mert tetszettek a korábbi munkái, hanem azért is, mert ismer minket, és úgy gondoltam, így biztosan megtalálja azokat a közös pontokat, amik alapján jól működő és hosszú távon is szerethető lehet az otthonunk.”

Fotó: Téglásy Zsuzsa
Fotó: Téglásy Zsuzsa

A lakás beosztásán némiképp változtattak, hogy lehessen egy tágas és nagyvonalú fürdőszobájuk, kényelmes konyhájuk – amit egy korábbi kisebb szoba helyére telepítettek át –, illetve elférjen a lakásban három háló és a nappali is.

Fotó: Téglásy Zsuzsa
Fotó: Téglásy Zsuzsa

(Styling: Horváth Vera)

Olvass még több cikket lakás témában itt, az NLCafén:

Budai lakás pasztell eleganciával - fotók

A teljes cikk az OTTHON magazin májusi lapszámában olvasható. De további inspirációk, lakberendezési megoldások és újdonságok találhatók az otthon.com weboldalon is.

Belvárosi stílusmix: vintage és ipari

Modern felújítás a főváros közelében

Hófehér garzon német precizitással

Finom szirmok, ehető virágok

Segítünk megtervezni a beltéri lépcsőt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top