Otthon

Egy napig kedvenc hobbijának hódolhatott a menhelyi kutya – videó

A cuki menhelyi kutyának valószínűleg ez volt élete legjobb napja: egész nap kedvenc hobbijának, a pancsolásnak hódolhatott!

Darby 8 éves kutyus, december óta a menhely lakója. Gazdája azért vált meg tőle, mert olyan anyagi helyzetbe került, amiben már nem tudott gondoskodni a kutyájáról. A búcsú könnyes volt, és az idős kutyának beletelt pár hétbe, mire elkezdte jól érezni magát a menhelyen.

Egy napig kedvenc hobbijának hódolhatott a menhelyi kutya - videó

Az egyik menhelyi önkéntes kitalálta, egy kis vidámságot csempész a kutya egyhangú, várakozással teli mindennapjaiba. Megfigyelte, hogy Darby kedvenc elfoglaltsága a kismedencékben pancsolás – ezért elhatározta, hogy szuper meglepetéssel áll elő! 

Egy napig kedvenc hobbijának hódolhatott a menhelyi kutya

A nagy napon minden Darbyról szólt: az önkéntes először elvitte egy kutyakajaboltba, ahol a legfinomabb ínyencségekből kapott kóstolót.

Egy napig kedvenc hobbijának hódolhatott a menhelyi kutya

Aztán egy kutyajátszótérre mentek, ahol együtt játszhatott a többi négylábúval. De az igazán nagy dobás csak ezután következett: az önkéntes lány saját házába vitte a kutyát, ahol egy nagy medence várta csúszdával! 

Egy napig kedvenc hobbijának hódolhatott a menhelyi kutya - videó

Darby nem tudott betelni a vízzel, órákig csúszkált és pancsolt. Az biztos, hogy a kutya egy életre szóló élménnyel gazdagodott.

 Forrás: The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top