Otthon

Teljes átalakulás Szentendrén

Kati és Balázs egy Pismány-hegyi családi házból költöztek ebbe a napfényes társasházi lakásba Szentendrén. Otthonváltásukat megváltozott élethelyzetük tette indokolttá.

A négytagú család szeretett kertes családi házban lakni, ám időközben, amikor felnőtt gyerekük elköltözött, a házaspár ott találta magát egy 260 négyzetméteres épületben kamasz lányukkal együtt. Ráadásul egyre nagyobb gondot jelentett a kert gondozása is, ezért Petyerák Kati és férje, Balázs elhatározták, hogy továbblépnek, de mindenképpen Szentendrén akartak maradni, mert megszerették ezt a környéket.

Fotó: London Katalin
Fotó: London Katalin

Hónapokon át nézegették az eladó ingatlanokat, mire rátaláltak erre a társasházi lakásra. A szentendreiek egyszerűen teraszos házaknak nevezik a 70-es évek végén épült tiszti lakótelepet, amelynek teraszos tömbjei a déli domboldalon futnak végig, és már a Szentendrei útról is láthatók. A maga idejében modern, mutatós épületegyüttes az elmúlt negyven évben azonban erősen elhasználódott.

Fotó: London Katalin
Fotó: London Katalin
Fotó: London Katalin
Fotó: London Katalin
Teljes átalakulás Szentendrén

A teljes cikk az OTTHON magazin júniusi lapszámában olvasható. De további inspirációk, lakberendezési megoldások és újdonságok találhatók az otthon.com weboldalon is.

További érdekességek a tartalomból:

Terek szabadon Afrikában

Étkezés a szabadban

Így válassz légkondicionálót

Modern kert a nyírfák árnyékában

A nyári orgonáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top