Otthon

6 egyszerű trükk, hogy kiűzd a negatív energiákat az otthonodból

Nem érzed komfortosan magad az otthonodban? Lehet, hogy itt az ideje kisöpörni belőle a negatív energiákat!

Az otthonunknak és a munkahelyünknek olyan helyeknek kell lenniük, ahol nyugodtan és felszabadultan tudunk létezni, valamint ahol a kreatív és pozitív energiák áramlását nem akadályozza semmi. Ha mégis rosszul érzed magad, feszengsz a lakásodban vagy a munkahelyen, nem árt a szokásos nagytakarítás mellett a negatív energiákat is kisöpörni. Segítünk, hogyan láss hozzá.

6 egyszerű trükk, hogy kiűzd a negatív energiákat az otthonodból

1. Tapsold ki a rossz energiákat!

Tégy egy kört a lakásodban – különös tekintettel a sarkokra –, és ahol rossz energiát érzel, kezdj el tapsolni, miközben pozitív dolgokra fókuszálsz.

2. Szeparálj, amennyire csak lehetséges!

A negatív energiák felgyülemlését okozhatja az is, hogy összekeverednek a különböző funkciók, és ezáltal diszharmónia alakul ki. Még ha egyterű is a lakásod, legyen külön helye a munkának, az olvasásnak, a pihenésnek és persze a főzésnek.

3. Figyelj az illatokra!

Az illatok csodát tudnak tenni a legnegatívabb helyekkel is. A nyugtató, tisztító aromák ereje elképesztő – egy nagy szellőztetés után helyezz el a lakás különböző pontjain levendulát vagy citromfüvet, és élvezd a hatást!

4. Tartsd tisztán!

Nem kell állandóan tip-topnak lennie a lakásnak, de legyen könnyen rendben tartható. Ne hagyj sehol használt tányérokat és ételmaradékot – a mosogatót kivéve. Ha elkerülöd a káoszt, a negatív energiák sem tapadnak meg annyira.

5. Legyen minél több növényed!

A növények képesek pozitív energia termelésére. Arra figyelj csak, hogy az elhalt leveleket mindig eltávolítsd – ezek ugyanis vonzzák a negativitást.

6. Rendezd újra!

Egy-két havonta változtass valamit az otthonod elrendezésén. Ezek lehetnek apróságok, valamint elég az is, ha csak megválsz a használaton kívüli dolgoktól. Így új, kreatív energia termelődik majd.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top