Otthon

Cukrászdát nyitott a 8 éves fiú, hogy segítsen anyukájának házat venni

A tündéri kisfiú már ötéves kora óta készít süteményeket – most valóságos miniüzletemberként árusítja őket, hogy anyukájával nagyobb lakásba költözhessenek!

Mint minden kisfiú, Jalen Bailey is csak azt szeretné, hogy anyukája boldog legyen. De ő egy kicsit tovább ment a szokásos kedvességeknél, a nyolcéves kisfiú ugyanis úgy döntött, sütésből keresi meg a pénzt, hogy édesanyjával végre nagyobb közös házat vásárolhassanak  a jelenlegi apró lyuk helyett.

Cukrászdát nyitott a nyolcéves fiú, hogy segítsen anyukájának házat venni

A kis Jalen állítólag már ötéves kora óta süt ínycsiklandó süteményeket, amiket szűkös otthonából árusít – július eleje óta már össze is gyűjtött 200 dollárt. A kis cukrászmester azt mondja, imád sütni, főleg azért, mert szerinte a sütés nettó tudomány, azt meg amúgy is imádja az iskolában.

De nehogy azt gondoljuk, hogy Jalen csak úgy kiáll a ház elé néhány béna, gyerekesen dekorált muffinnal. A miniüzletember hivatalos engedélyt szerzett, és a közeli pékségekkel és cukrászdákkal szövetkezve árusítja termékeit.

A fiú mellett persze anyukája is próbál pénzt gyűjteni az áhított álomotthonra, ahol közös megegyezés szerint Jalen uralma alatt fut majd a hatalmas új konyha!

Today

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top