Otthon

Nézz be egy igazán kicsi és csinos pesti lakásba!

Az élet csupa kompromisszum, ahogy általában egy otthon kialakítása is az. Kivéve, ha a tulajdonos egyedül él, és egy tervező segítségével minden tekintetben önmaga képére formálhatja a tereket – ahogy Évi is tette új lakásában, melynek minden zuga a nőiességet és a harmóniát hirdeti.

Ez a lakás éppen ideális volt Évi számára, hiszen a konyhát és az étkezőt is magában foglaló, tágas nappalin kívül a tárolókkal felszerelt előszobával, kényelmes hálóval és fürdővel kialakított elrendezés minden szempontból megfelelőnek tűnt neki.

Fotó: Székely Péter
Fotó: Székely Péter

Kovács Dóra enteriőrtervezővel nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a felújításba, amelyben elsődleges cél a lágyság és a nőiesség megteremtése volt. Bár Évi kedvence a napsárga és a púderrózsaszín, az enteriőrt alapvetően semleges tónusokkal alakították ki, amihez meleg földszíneket, illetve elegáns szürke és fehér árnyalatokat használtak. Ennek megfelelően a burkolatok, a falak, sőt a bútorok zöme is mind visszafogottak, finoman összehangolva, míg az egyediséget egy-egy markáns színfolt vagy rendhagyó megoldás teremti meg.

Fotó: Székely Péter
Fotó: Székely Péter
Fotó: Székely Péter
Fotó: Székely Péter

(Styling: Horváth Vera)

A teljes cikk az OTTHON magazin augusztusi lapszámában olvasható. De további inspirációk, lakberendezési megoldások és újdonságok találhatók az otthon.com weboldalon is.

További érdekességek a tartalomból:

Óceánparti búvóhely Dél-Afrikában

Egyedi eklektika Buda zöldövezetében

Tervezz velünk konyhaszigetet

Modern kiskert a városban

Nosztalgia dáliával

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top