Otthon

2016.09.09.: Rúzsa Magdi-koncert a Budapest Parkban

Rúzsa Magdi tíz éve mezítláb, szerényen, de annál határozottabb hanggal és hatalmas tehetségével lopta be magát a szívünkbe. A tehetséges énekesnő azóta sorra jegyzi a toplistás slágereket, a szívhez szóló dalokkal pedig szeptember 9-én a Budapest Park közönségét is elvarázsolja. Érdemes sietni a jegyvétellel: ez lesz a szezonban Magdi utolsó önálló, szabadtéri koncertje Budapesten.

Rúzsa Magdi Artisjus- és Fonogram-díjas énekesnő, nemrég pedig az év női előadójának is választották a Petőfi Zenei Díjon. Az énekesnő 2006-ban, egy tévés tehetségkutatón tűnt fel először, ahol azonnal az első helyig énekelte magát, pályája azóta töretlenül ível felfelé. Az aranytorkú énekesnő vagány rockangyalból az évek során igazi dívává változott, polcán több díj, arany- és platinalemez sorakozik, 2007-ben pedig ő képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalversenyen is Aprócska blues című dalával, mely a 9. helyig repítette, de a szerzői különdíjat is hazahozhatta. Magdi egyszerre tud lágy, érzékeny és vagány lenni, a rádiókat olyan slágerekkel ostromolta az elmúlt években, mint az Egyszer, a Nánáná, a Szerelem, a Nélküled vagy az Ég és föld, míg tavaly az Április és a Tejút ostromolta a slágerlistákat. Egyre növekvő népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy februárban dupla koncertet adott a Budapest Arénában.

A folyamatos koncertezés mellett azonban Magdinak arra is van ideje, hogy Gábriel Angyalház Alapítványával hátrányos helyzetű, jól tanuló diákokat és fiatal művészeket támogasson. Az énekesnő nemrég jelentette meg Érj hozzám című legújabb dalát, melyhez egy, a 20-as évek hangulatát megidéző klip is forgott. A friss dal máris több százezres nézettségnél tart, és bizonyára élőben is felcsendül majd szeptember 9-én, a szezon utolsó önálló budapesti koncertjén, Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén, a Budapest Parkban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top