Otthon

DIY: hozd be az univerzumot a lakásba galaxisos mécsestartókkal!

Akárhányszor rápillantasz erre a kozmoszt idéző mécsestartóra, a csillagokban érzed majd magad!

Szeretsz elábrándozni az univerzum hatalmasságán, vagy csak szívesen gyönyörködsz az éjjeli égboltban? Akárhogy is, az aktuális trendek a kezedre játszanak: a galaktikus cuccok ugyanis szupermenők manapság! Láttunk már a galaxis fényeiben játszó sütiket, de az ékszerek között is tarolnak a kozmikusan kavargó csillagok. Most a lakásodba is beengedheted az univerzumot, ha elkészíted az alábbi, gyönyörű mécsestartót, amihez elsősorban egy befőttesüvegre lesz szükséged.

DIY: hozd be az univerzumot a lakásba galaxisos mécsestartókkal!

 Használhatsz sima befőttes üveget is, de a legjobb, ha be tudsz szerezni kristálynyomott üvegűt. Ezen kívül dekupázs ragasztóra, gél állagú ételfestékekre és csillámporra lesz szükséged. Kisebb poharakban keverd össze a dekupázs ragasztót az ételfestékkel (minden színt külön pohárban), majd csepegtess hozzá pár csepp vizet, végül add hozzá a csillámokat is. Az összes színt felhasználva, az alábbi videón látható módon kend be vele a befőttes üveg belsejét, majd ha nagyjából megszáradt, lecsöpögött, tedd 170 fokos sütőbe 15-20 percre, hogy a ragasztó teljesen megszáradjon. Ezután csak mécsest kell belehelyezned, és már élvezheted is a galaxis misztikus fényeit!

Forrás: Nifty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top