Otthon

Zuzmó a lakásban

Zuzmót a lakásba? Igen, szuper dekorációs elem lakásokba, irodákba, de még esküvői díszítésként is megállja a helyét, arról nem is beszélve, hogy időtálló.

Az izlandi zuzmó vagy más néven izlandi moha a lombos zuzmók elterjedt faja, a sarkvidéken tömegesen terem. Begyűjtés után a 100%-ban természetes és környezetbarát tartósítási eljárásnak köszönhetően a moha és a belőle készített dekorációs termékeink hosszú-hosszú évekig megtartják puhaságukat és színűket bármiféle gondoskodás és karbantartás nélkül.

Zuzmó a lakásban

Hogyan készül?

A természetben élő és megújuló mohát (más néven rénzuzmó vagy izlandi moha) egy 100%-ban természetes, növényi alapú, biológiailag lebomló oldattal stabilizálják. A több mint 20 éves glicerines (kozmetikai alapanyag) tapasztalattal kifejlesztett tartósítás során vegyi anyagokat nem használnak. A tartósítás után a moha hosszú időn keresztül megtartja frissességét, eredeti megjelenését és puhaságát további gondozás, öntözés, tápanyagok nélkül.

Zuzmó a lakásban
Zuzmó a lakásban
Zuzmó a lakásban

Olvass még több cikket lakás témában itt az NLCafén:

(Fotók és forrás: wallgo.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top