Otthon

Egyedi stílusban a polgári falak között

Mitől lesz figyelemfelkeltő egy budapesti polgári lakás berendezése? A világot látott belsőépítész szerint a jól ismert sémák helyett mindennél többet ér az egyediség és az egyéni stílus.

Londonban végzett belsőépítész, aki jelenleg Genfben dolgozik egy neves irodánál, a szülei miatt azonban rendszeresen hazalátogat. Judit közgazdaságtant tanult a gimnázium után, de a sokat ígérő pénz világa helyett győzött a kreativitás. “Öt évig dolgoztam Londonban, mire úgy éreztem, hogy megtanultam a nyelvet annyira, hogy beiratkozhatok erre a képzésre.” Az iskola mindössze egy évig tartott, de olyan tempót diktáltak, hogy mire a fiatal lány végzett, begipszelt kézzel tért haza. “Mivel a barátom Genfben él, egy olyan svájci irodának írtam, aminek színvonalas munkái felkeltették az érdeklődésemet. Amikor meglátták, hol tanultam, a legnagyobb meglepetésemre azonnal fölvettek.”   

Fotó: F. Tóth Gábor
Fotó: F. Tóth Gábor
Fotó: F. Tóth Gábor
Fotó: F. Tóth Gábor

Judit azóta is belsőépítészként dolgozik a cégnél, ahol érdekes, izgalmas feladatok követik egymást. Így amikor barátja úgy döntött, hogy vásárol egy lakást Budapesten, magától értetődő volt, hogy Juditra bízza a felújítását.

Fotó: F. Tóth Gábor
Fotó: F. Tóth Gábor

(Styling: Horváth Vera)

Egyedi stílusban a polgári falak között

A teljes cikk az OTTHON magazin novemberi lapszámában olvasható. De további inspirációk, lakberendezési

megoldások és újdonságok találhatók az otthon.com weboldalon is.

A novemberi lapszám tartalmából:

Egyedi stílusban a polgári falak között

Minták és stílusok hajópadlóra, parkettára

Csipkebogyó, a szezon legszebb termése

Trópusi különlegességek: tillandsiák és broméliák

Mindentudó LED-ek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top