Otthon

Ki lehet öregedni az IKEA-ban vásárlásból – állítja egy kutatás

Meg fogsz lepődni, mennyi az IKEA-ban vásárlók átlagéletkora!

Egy amerikai, online kölcsönökkel foglalozó cég kutatást kezdeményezett, hogy felmérje az IKEA-ban vásárlók átlagéletkorát. A több tízezer vásárlót számláló kutatás megdöbbentő eredményt hozott, amitől lehet, hogy te is öregnek érzed majd magad: kiderült, hogy az IKEA-t leggyakoribban látogatók 24 évesek, 34 éves kor fölött pedig jelentősen megcsappan a vásárlók száma.

Ki lehet öregedni az IKEA-ban vásárlásból - állítja egy kutatás
Forrás: Pinterest

De ne aggódj, ez nem azt jelenti, hogy 34 fölött végérvényesen kiöregednél az IKEA stílusából! A magyarázat abban keresendő, hogy az amerikai harmincasok már minőségibb boltokat is megengedhetnek maguknak, ezért a KALLAX polcokról átszoknak az életre szóló darabokra. Szóval semmi esetre se dobd ki a legújabb IKEA-s szerzeményeket: a szakértők, stylistok és lakberendezők szerint mindössze annyi a kulcs, hogy idősebb korban minőségibb darabokkal kombináljuk őket, és ugyanúgy helytállnak majd, mint az első albérletünkben!

MyDomaine

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top