Otthon

4 szuperhasznos villás trükk, amit ki kell próbálnod a konyhában

Ideje, hogy friss szemmel nézz a régi villákra! Ez az egyszerű evőeszköz ugyanis számos módon járulhat hozzá a könnyebb konyhai mindennapokhoz.

Hétköznapi tárgyainkat nem árt néha szűz szemmel vizsgálni, így ugyanis olyan felhasználási módjaikra is ráeszmélhetünk, amik megkönnyíthetik a mindennapokat! Ha magunktól nem megy a dolog, akkor még mindig itt van nekünk az internet, ahol a már megvilágosodottak osztják meg velünk, mennyi mindenre használható még az alapfunkcióján kívül egy vállfa, egy ruhacsipesz vagy egy villa.

Most ez utóbbival mutatunk 4 zseniális trükköt: tudtad, hogy két villából könnyen készíthetsz szedőkanalat, egy villa és egy facsavar kombinációja pedig szuper dugóhúzóként működik? Az alábbi videón ezek mellett a trükkök mellett azt is megtudhatod, hogyan illik (és hogyan érdemes) kekszet mártani a tejbe, és hogy a legegyszerűbb egyenlően vékony szeletekre szelni a paradicsomot!

5-minute crafts

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top