Otthon

A szépség és a szörnyeteg ihlette ezt a mesés teadélutánt

Ennek a londoni szállodának hála, bárki A szépség és a szörnyeteg meséjében érezheti magát – legalábbis egy teadélután erejéig.

A szépség és a szörnyeteg filmadaptációjának bemutatója előtt az egész világ a tündérmese lázában ég: ebben az angol luxushotelben egyenesen Csészikéből kortyolgathatják a kávéjukat, és Kanna mamából tölthetnek maguknak teát a szerencsés Disney-rajongók!

 A londoni Kensington szálloda egy imádni való teadélután ötletével járul hozzá A szépség és a szörnyeteg körül újra fellángoló őrülethez. A menüben olyan, a mesére emlékeztető fogásokat találunk, mint csokis óratorta, vagy a hógolyó-macaron (csokival és kókusszal). Az ínycsiklandó menüsor mellett a hangulatra sem lehet panasz, hiszen a gyertyát maga Lumiere tartja az asztalon! A Londonba tévedő Disney-rajongók egészen idén novemberig bezárólag kóstolhatnak bele a mesebeli teadélutánba.

A szépség és a szörnyeteg ihlette ezt a mesés teadélutánt

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top