Otthon

3 egyszerű világítási tipp, ami felforrósítja a hangulatot a hálóban

A világítás egyaránt lehet hangulatfokozó és hangulatgyilkos is. Íme, 3 hasznos tipp, ami segít elkerülni ez utóbbit.

 A hangulatvilágítás elengedhetetlen tartozéka egy romantikus éjszakának – vagy legalábbis a kezdetének! Ha szeretnéd, hogy a hálószobában a lehető legszexibb legyen a hangulat, jól fognak jönni az alábbi tippek, amik a hangulatvilágítás mesterévé avatnak!

3 egyszerű világítási tipp, ami felforrósítja a hangulatot a hálóban

1. Szín

Te is megfigyelted, mennyivel jobban nézünk ki a naplemente fényeiben? Nem csoda, hogy a romantikus képek háttere mindig a lemenő nap! A hálószobába is becsempészheted ezeket a meleg tónusú fényeket, ha izzókból halvány rózsaszín, esetleg narancssárgába hajló fényűt választasz.

2. Fényerő

Az igazán hangulatos éttermek sosem fürdenek túl sok fényben. A félhomály sokkal szexibb, intimebb hangulatot teremt – ez pedig a hálóban se jön rosszul! Válassz olyan lámpát, amin attól függően állíthatod a fény erősségét, hogy mi az esti program.

3. Kontraszt

 Az erős kontraszt a világos és a sötét terek között megtörheti a hangulatot. Gondoskodj róla, hogy az átmenet puha legyen, és kerüld a fényvisszaverő anyagokat.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top