Otthon

Garázsból lett napfényes vendéglakás

Zsuzsáék Budapest környéki házuk alagsorát teljes mértékben vendégeik kényelmének szentelték. A világos terek, fehér felületek és élénk színű kiegészítők láttán ma már alig hihető, hogy itt valaha egy kétállásos garázs volt.

Keveseknek fordul meg a fejében, hogy a házuk alatt húzódó, zegzugos alagsorból akár kényelmes fészket is varázsolhatnak a hozzájuk érkező vendégeknek. Bár biztosan az sem gyakori, hogy egy családhoz rendszeresen a világ másik végéről érkezzenek a látogatók, olykor hetekre. “Dél-Amerikában ismerkedtünk meg a férjemmel, ő ott született, és ott is nőtt fel” – meséli Zsuzsa.

Fotó: Téglásy Zsuzsa
Fotó: Téglásy Zsuzsa

“Akkor már jó néhány éve én is Magyarországtól több ezer kilométerre éltem, ám azt tudtuk, hogy családot alapítani nem szeretnénk arrafelé, mert nem éreztük elég biztonságosnak azt a környezetet a leendő gyermekeinknek. És mivel a férjem, Daniel bárhonnan el tudja végezni a munkáját, ráadásul mindig is hazahúzott a szívem Magyarországra, úgy döntöttünk, áttesszük a székhelyünket Budapest közelébe.”

(Styling: Horváth Vera)

Fotó: Téglásy Zsuzsa
Fotó: Téglásy Zsuzsa
Fotó: Téglásy Zsuzsa
Fotó: Téglásy Zsuzsa

Olvass még több cikket lakás témában itt az NLCafén:

Garázsból lett napfényes vendéglakás Budakeszin

A teljes cikk az OTTHON magazin márciusi lapszámában olvasható. De további inspirációk, lakberendezési

megoldások és újdonságok találhatók az otthon.com weboldalon is.

Loft hangulat egy budapesti polgári lakásban

Trükkös térszervezés egy fokvárosi gyárépületben

Fémkeretes térelválasztók a fókuszban

Megoldások gardróbszekrényre

Kerti illatos ibolyák

Gasztró: csírák, az apró ízbombák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top