Otthon

Vödrökbe csepeg a szennyvíz egy budapesti lépcsőházban

Gyakorlatilag a lépcsőház minden pontján folyik a szennyvíz, a falak átáztak és penészesek, a korlátokat pedig fertőzésveszély miatt megfogni sem lehet. A lakók 1 éve tehetetlenek, és lassan már kikészíti őket ez a helyzet.

Kukákba, vödrökbe folyik a szennyvíz az egyik budapesti társasház lépcsőházának plafonjából. A falak már teljesen átáztak, emiatt pedig nemcsak baleset- és életveszély, de még fertőzésveszély is van a házban – számolt be az RTL Klub Híradója.

A bajt az okozza, hogy eltört egy szennyvízcső. Ezt viszont csak az egyik első emeleti lakásból lehet kijavítani, de oda a tulajdonos – aki azonban máshol lakik – senkit nem enged be.

A lakók egy éve küzdenek a problémával, a hivatalokhoz és rendőrséghez is hiába fordultak, hogy bejuthassanak a lakásba. Bejutni nem sikerült, ellenben kötelezték a házat a veszély megszüntetésére. Ha nem teszik, akár félmillió forintos bírságot is kaphatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top