Otthon

Ez a robotbútor megváltoztathatja a garzonlakásban élés fogalmát

Ennek a robotbútornak hála többé nem kellene azon törnöd a fejed, hogyan tárolj praktikusan és élj kényelmesen a garzonodban.

Ha ez a robotikus bútortípus elterjed, többé nem kell azon agyalnunk, hogyan rendezzük be a legpraktikusabban és élhetőbben a garzonlakásunkat! Elég lesz, ha csak egy kanapét meg egy szőnyeget veszünk mellé – a többit elintézi a robotbútor!

Ez a robotbútor megváltoztathatja a garzonlakásban élés fogalmát

Szekrénysor, gardrób, konyha, iroda, franciaágy – mindez egy tömbben, ráadásul úgy, hogy közben még ránézni sem rossz. Hogy épp melyik funkciót használjuk, azt pedig egy applikáció segítségével választhatjuk ki. Az Ori tervezte bútort egyelőre bostoni Airbnb-lakásokban tesztelik, és a vendégek visszajelzései alapján fogják továbbfejleszteni. Hogy mikor terjed el széleskörűen azt nehéz megjósolni, mert az ára csaknem 3 millió forint. Addig is vess egy pillantást a jövőre, és nézd meg ezen a videón, milyen az élet egy robotbútorral!

curbed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top