Otthon

Szuper lakásátalakítások – előtte-utána fotók

Egyszer mindenki életében eljön az a pillanat, hogy lakásfelújításra adja a fejét. A következő helyiségek átalakítása nemcsak látványosra, hanem ötletesre, modernre és stílusosra sikerült. Mutatjuk őket, inspirálódj te is!

Bár a lakásfelújítás sok fejfájást jelent, az eredmény mindenképp kárpótol. Ha szeretnéd konyhádat, nappalidat vagy a dolgozószobádat kicsit modernizálni, akkor a következő ötletes átalakítások a segítségedre lesznek. Mindenre van stílusos és ötletes megoldás, csak egy kis fantázia kérdése az egész. És ha már fantázia, akkor semmiképp se maradjon ki a felújított lakásból egy művészi kivitelezésű klíma, mint amilyen a Fisher Klíma Art sorozat. Még több információ és részletek a http://www.fisherklima.hu/art-sorozat weboldalon!

Szuper lakásátalakítások – előtte-utána fotókLetisztult, modern, divatos! Mi kell még?

 Dolgozószoba átalakítása

Előtte

hf
Ahhoz, hogy dolgozószobád felújítsd, nem kell tetőtől talpig átalakítanod. Néhány új szekrénnyel és egy modern kanapéval máris más színben látod majd.

Utána

hj
Átalakítás után a fal egyszerű fehér színt kapott, amihez a piros kanapé tökéletes választás. A kevés helyet foglaló, de mégis rengeteg tárgyat elrejtő szekrényekért külön jár a piros pont.

TIPP: A költözés, lakásfelújítás időszaka remek alkalmat teremt arra, hogy megszabaduljunk a felesleges kacatoktól. 

Gyerekszoba felújítása

Előtte

erh
Egy unalmas gyerekszobából is könnyen varázsolható egy trendi, gyerekbarát helyiség.

Utána

ww
A kék és a mályva színek igazán otthonossá varázsolják a szobát. A gyerekszobánál a hangsúly a mértéken van. Egy túlzsúfolt, játékokkal elárasztott szobában, ahol egy négyzetmilliméternyi hely sincs, nehezen boldogul egy kisgyerek és a szülő is.

TIPP: Festés után hagyjunk valamennyi festéket a későbbiekre, hogy az esetleges kisebb sérüléseket, hibákat ki tudjuk javítani.

Konyha átalakítása

Előtte

ert
A lakás összes helyisége közül a konyha az egyik olyan hely, ahol nagyon látványos átalakítást érhetünk el. A felújítás után rá sem ismerni a régi konyhára.

Utána

asd
Az új konyha modern, új burkolatokat kapott. Az egyszerű néha több remek példája ez az átalakítás.

TIPP: Annak érdekében, hogy minél ritkábban kelljen újra burkolni vagy festeni a lakást, érdemes legalább a középkategóriás termékek közül választani, ez garanciát jelent az időtálló minőségre, és a lakásfelújítást sem kell három-négy évente betervezni.

Hálószoba új formában

Előtte

aw
Hogy lehet egy unalmas hálószobát felújítani? A mellékelt ábra mutatja, hogy nem lehetetlen küldetés!

Utána

ik
Egy új ágy, egy jól megválasztott függöny és némi modern fali burkolat jót tett a szobának.

Nézegess még előtte-utána fotókat lakásokról galériánkban:

Megnézem
Összes kép (1)

(Fotók: KNQ Associates)

Olvass még több cikket lakás témában itt, az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top