Otthon

Mosási tippek profiknak (X)

A makacs foltok még a legtapasztaltabb háziasszonyokat sem kímélik. Valószínűleg neked is meggyűlt már a bajod a makacs ételfoltokkal, a vér-, olaj-, tinta-, sár-, smink- és izzadságfoltokról nem is beszélve. Minden háziasszony tudja, hogy a leggyakoribb és legbosszantóbb foltokat többnyire az ételek ejtik a ruhákon, amelyekkel megküzdeni valóságos rémálom.

A makacs foltok nyom nélküli eltávolításában nyújt hatékony segítséget a Vanish Gold Oxi Action termékcsaládja. A termékek színes és fehér ruhákhoz egyaránt biztonságosan és egyszerűen használhatóak.

Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító por és folyadék

A legjobb választás fehér ruhákhoz! Adagolj Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító termékeket  a mosáshoz, hogy fehér ruháid még fehérebbek legyenek!

Vanish Gold Oxi Action folteltávolító por és folyadék

A Vanish Oxi Action folteltávolító termékek képesek többféle szennyeződést eltávolítani a látható foltoktól kezdve egészen a rejtett, makacs foltokig. A Vanish Gold Oxi Action olyan erős, hogy egyes foltokat akár 30 másodperc alatt képes eltávolítani, és 100 különböző folttípusra ajánl megoldást. **  

A gyors és hatékony eredmény elérése érdekében mindig kövesd a Vanish Gold-csomagolásokon található utasításokat!

 

**Alkalmazva a használati utasítás szerint, majd kimosva 40 °C-on. Pamutanyagon és a következő foltokon tesztelve: vörösbor, málna, húsos bébiétel, fekete ribizli, pörkölt stb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top