Otthon

Nem fogod elhinni, milyen háziállata van ennek a fiúnak

Az emberek többsége kutyát, macskát vagy valamilyen cuki rágcsálót fogad be magához. Kivéve azt a fiút, aki alpakát tart otthon.

Igen, jól olvastad, alpakát. Persze nem itthon, hanem Ausztráliában él nagy egyetértésben és végtelen idillben a fiú és „háziállata”.

Odaadó gazdiként a fiú mindenhova magával viszi kedvencét, Chewie-t, mint egy kutyát. Hol együtt autókáznak, hol a tengerparton sétálgatnak, persze az emberek nem kis meglepetésére. Ahol megjelenik az alpaka, ott ő is lesz a figyelem középpontja, amit az állat nagyon jól is tud és élvez.

Ám Chewie élete nem mindig volt ennyire felhőtlen. Az állatot arra a célra tenyésztették, hogy bárányokat terelgessen, de túl kicsi volt hozzá, így a húsát akarták csak felhasználni. Szerencsére mostani gazdája meggyőzte szüleit, hogy vigyék haza Chewie-t, akik szerint jobb is egy alpaka a háznál, mert könnyebben megtalálják, ha elkószál. 

A videót megtekintheted a TheDodo-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top