Otthon

Bezáratta a szomszéd a focipályát, mert túl hangos volt

Zavarták az egyik szomszédot a palánknak csapódó labdák, szerinte nagy a zaj, ezért bírósághoz fordult.

Hangos, ahogy a labda a palánknak csapódik, ezért nem használhatják a műfüves focipályát Győr egyik városrészében – számolt be az RTL Klub híradója. Edzéseket kell lemondani, mert így kettő helyett csak 1 pálya van, ami kevés a több mint 200 futballistának.

A műfüves pálya 5 éve épült több mint 30 millió forintból, és 15 évig kellene fenntartani, ráadásul befedték volna, de ez most meghiúsul.

Mindenki felháborodott, hogy miért nem lehet használni, és akkor hogy lesznek megoldva az edzések például télen, amikor nem lehet a pályát használni

– nyilatkozta az egyik játékos.

A helyi sportegyesületet, amely kizárólagos használója az egyébként városi tulajdonú pályának, a nyáron értesítették, hogy az egyik szomszéd pert indított, mert szerinte nem lehet az edzések zajával együtt élni. A bíróság pedig neki adott igazat, így bezáratták a pályát.

A tévécsatorna kereste a pereskedő szomszédot, ő azonban nem akart nyilatkozni. Azt mondta, senkinek sem kívánja, amit neki és családjának kellett átélnie a palánknak csapódó labdák és a hangoskodás miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top