Otthon

Stílusos megoldások, ha kicsi a fürdőszobád

Attól, hogy kicsi a fürdőszobád, még lehet stílusos.

Egy kis odafigyeléssel és kreativitással trendi fürdőszobát varázsolhatsz a sajátodéból is, nem számít, milyen kicsi a hely.

Próbáld ki a következő tippeket, és nézd meg, mennyi helyet fel tudsz szabadítani könnyen anélkül, hogy kidobáltad volna a dolgaid. Bár sosem árt néha megszabadulni a felesleges cuccainktól.

Forrás: She holds dearly

Használj minél több kis tárolóhelyet, például dobozokat vagy kosarakat a piperecikkeidnek. Minden ilyen dobozt lógass fel, ahova csak tudod, például a törölköző akasztóira, hogy ne foglaljanak el extra helyet a szekrényekben.

Forrás: New darlings

Hogy még több tárolóhelyed legyen, állíts be a fürdőszobába egy kicsi szekrénykét vagy zsúrkocsit, aminek több polca is van, és pakolj oda bármit, ami mindig kéznél kell, hogy legyen.

Forrás: W. Collective

Valószínűleg bármilyen, lábakkal rendelkező szekrény vagy mosdó alatt elfér pár fonott kosár azoknak a dolgoknak, amiket már tényleg nem tudsz hova tenni, de fontos, hogy a fürdőszobában legyenek.

Forrás: Randi Garrett Design

A tükörrel is lehet csalni kicsit a szobák méretén. Ha nagy és széles tükröt választasz a fürdőszobába, máris megnöveli optikailag a helyiség méretét.

Forrás: The Mama Notes

Keskeny és vékony. A létra tökéletes tárolóeszköz lehet kis térben. Törölközőknek, növényeknek és súrolókeféknek is kiváló hely, és nem mellesleg nagyon eredeti.

Forrás: Bre Purposed

Ha nincs már hely sehol, hogy elrejtsd a WC-papír-gurigákat, tárold egy ízléses kosárkában a vécéden. Legalább mindig kéznél vannak.

Forrás: Burkatron

Kis szekrény sok fiókkal. Elképesztő sok minden elfér egy ilyen kis bútorban, a végén még nem is tudod kitölteni a szabad helyeket.

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top