Otthon

Te már ismered az őszi lakástrendeket? És ki is próbáltad?

Az idei őszi lakástrend a modernitást és a kifinomultságot hangsúlyozza.

A visszafogottól a merész mintákig, a fényes fémektől a matt feketéig minden szerepel a listán, amit most érdemes kipróbálnod a saját lakásodban is. Ha szeretsz kísérletezni a színekkel, a mintákkal és a textúrákkal is, és még nem jött el az ősz a lakásodba, itt a te időd!

Forrás: Love Grows Wild

Az amerikai farmházakra emlékeztető lakásbelső nagy népszerűségnek örvend idén. Természetes faelemek, állatminták és őszi virágok jellemzik ezt a trendet.

Forrás: POPSUGAR Photography / Adrian Busse

A szőnyegek egymásra borítása is újdonság. Bátran válogass össze különböző színű és mintájú darabokat, a végeredmény meglepően jó lehet.

Forrás: Love Grows Wild

Azokra is gondoltak, akik nem szeretik az erős színeket. A neutrális nem azt jelenti, hogy mindennek fehérnek kell lennie. Kísérletezz a különböző földszínek halvány árnyalataival, és bátran ötvözd őket.

Forrás: Love Grows Wild

Hozd el a fémes csillogást az otthonodba. Legyen szó arany vagy ezüst színekről, a lényeg, hogy fémesen csillogjanak a lámpáid, a csecsebecséid vagy akár a bútoraid.

Forrás: Love Grows Wild

Plüsspárnákat és takarókat mindenhova! Nemcsak jól néz ki, hanem nagyon hasznos is lesz a fázós estéken.

Forrás: House*Tweaking

Bátran merj hozzányúlni a csupasz falhoz is, és dobd fel különböző mintás tapétákkal, matricákkal. A geometrikus minták most amúgy is nagyon trendinek számítanak.

Forrás: Cuckoo 4 Design

Ahogy már említettük, a matt fekete most nagyon hódít. Ha épp felújítasz, és valami extrát szeretnél a részletekbe csempészni, egy matt mosdócsap pont annak számítana.

Forrás: The Vintage Rug Shop

Miért ne teríthetnél szőnyeget a konyhád padlójára is? És miért ne lehetne az pont egy antik darab a modern konyhában? Pont erről szól az idei trend.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top