Otthon

Ha nem vagy kész a macskatartásra, ez a párna is megteszi

Sajnos a macskatartás olyan felelősséggel jár, amit nem mindenki tud vállalni, de ezt a szőrös, farokkal ellátott párnát szerencsére sem etetni, sem állatorvoshoz cipelni nem kell.

Hogy mi a legjobb dolog a macskatartásban? Hát nyilvánvalóan az, amikor a puha, szőrös cica az öledbe gömbölyödik, te pedig szépen megnyugszol a gépies simogatástól és a meleg kis test közelségétől.

A Qoobo pontosan ezt nyújtja: egy (kicsit bizarr) robotizált párna, ami mozgatja a farkát, miközben simogatod, viszont egy hagyományos macskával ellentétben ezt nem kell etetni, fésülgetni vagy állatorvoshoz vinni. A párna az érintésre reagál, a simogatástól függően kezdi el mozgatni farkát, de egyébként vibrál is, hogy így utánozza a cicák dorombolását.

A fejlesztők azt mondják, a Qoobo mindenkinek tökéletes, akik szeretnének háziállatot, de valamilyen okból mégsem tarthatnak, ráadásul szerintük még a szorongás, a magány és a depresszió tüneteinek enyhítésére is jó lehet!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top