Otthon

4 dekorálási mód az otthonodba a francia stílustól a skandinávig

Dekorációs tippek tárházát nyújtják a különböző honlapok és cikkek, neked csak választanod kell.

Ha épp felújítod a lakásod, vagy csak őszi nagytakarítást és átrendezést hajtasz végre az otthonodban, segítünk néhány, különböző stílusú dekorációs tippel, hogyan dobd fel.

Fürdőszoba marokkói stílusban

Kelts egy kis luxusérzetet az otthonodban a marokkói enteriőrök stílusában. A csempe itt kulcsfontosságú szerepet játszik, különösen a keleti mintázatokat ajánljuk, akár a falon is végigmehetnek. A mozaikos megoldások is népszerűek, illetve a kerámiaanyagok, ami például visszaköszönhet a mosdóban. A színekben főként a rezes árnyalatokat válaszd, szuperül mennek például a kerámiához. Ne felejtsd el, a marokkói stílus a fényűző, egzotikus terekről szól.

Forrás: WALLS AND FLOORS

Skandináv típusú konyha

A skandináv stílus a világos, tiszta és egyszerű helyszínekről szól, a színeket tekintve neutrális árnyalatokkal a középpontban. Gondolj a természetes szépségre és a funkcionalitásra, melyeket természetes anyagokkal, például könnyű fával érhetsz el. Fehér falak, finom világítás, egyszerűség, ezek a stílus kulcsszavai.

Forrás: OUT THERE INTERIORS

Hálószoba francia módra

A francia stílus az elegáns csillogásról szól. Gondolj az olyan finom színpalettákra, mint a puha rózsaszínes, szürke árnyalatok vagy a visszafogott kék. A tapétamintákat itt a visszafogottság, az apró, finom motívumok jellemzik, anyagban pedig a bársony népszerű. Világításban kerüld a tolakodó, hatalmas csillárokat, de egy visszafogottabb, kristályszerű lámpa még belefér az elegáns miliőbe.

Forrás: DREAMS

Nappali a japánok stílusában

A japán stílus a természetes, pihentető környezet megteremtéséről szól. Jellemzőek a nagy ablakok vagy tolóajtók, melyek természetes megvilágítást adnak. Nagyon fontos a dekoratív, kisebb zöld növények jelenléte, hogy ezzel is behozzuk kicsit a természetet a szobába. Köztudott, hogy a japánok az alacsony ülőhelyeket preferálják, ezzel is követve a földközelség szellemiségét. Itt is a természetes anyagok dominálnak, mint a bambusz, a fából készült asztalok, a szőtt szőnyegek és a papír lámpaernyők. 

Forrás: tremost

HouseBeautiful

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top