Otthon

Dekoráld a lakást szürkével, jó lesz!

Mutatjuk, hogyan tudod szürkével dekorálni a lakást.

A megunhatatlan szürke továbbra is fénykorát éli, ám ha még izgalmasabbá szeretnéd tenni ezt a trendi színt, akkor kombináld barna bőrrel és készíts belőle csodás kiegészítőket az otthonodba. Ha tudsz kötni, vedd elő a tűket, és egy készen kapható zsebkendőtartóra köss borítót! Az alsó szélén fűzz végig egy szálat fércelőöltéssel, és mikor ráhúztad a zsebkendőtartóra, alul húzd össze ezzel a szállal, hogy rögzüljön. Masnival kösd el, hogy könnyen kibonthasd, ha új zsebkendőtartót teszel bele. Díszítésként egy vékony bőrövet ölts az alsó szélére.

Egy-két régi pólót felvágva egyszerűen juthatsz pólófonalhoz, amit ha hármas fonással összedolgozol és egy műanyag kosárra ragasztasz, kész a trendi tárolód. A színeket váltogasd fonás közben, így lesz cirmos hatású a kosár. Egészítsd ki bőr fülekkel, és ki is bélelheted.

A kanapédra készíthetsz zsebes újságtartót, ehhez keress egy régi szürke farmert, aminek a szárait levágva jó alapot kaphatsz a tartóhoz. A távirányítóknak, szemüvegnek készíts zsebeket a maradék textilből.

 

Alkotó: Kubinyi Szilvia, Szöveg: Kurdi Gabi, Fotó: Köő Adrien, Kurdi Zoltán 

Keresd a Praktika magazin novemberi számát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top