Otthon

Ezt ajánlja a dizájner a meghitt, barátságos otthonért

Egy-egy apróbb trükk is segíthet, hogy hangulatosabb legyen az otthonod.

A blogger és szakácskönyvíró Joy Wilson saját otthona átalakításakor fordult segítségért egy belsőépítészeti céghez, ott tanult el öt trükköt, amivel barátságosabbá és kellemesebb hangulatúvá varázsolható a lakás. Olyan tippek következnek, amelyek maguk is azt a szabályt erősítik, hogy a gyönyörű otthon titka valóban sokszor a részletekben rejlik.

Szőnyegek

Segítenek a terek kijelölésében, valamint színt és életet visznek a szobákba a különböző mintáikkal. Nem kell méregdrága szőnyeget választanod ahhoz, hogy szuperul nézzen ki a lakásod, nagyon sok ócskapiacon találhatsz fantasztikus textileket fillérekért.

Forrás: Laurel & Wolf

Párnák

A barátságos hangulatú otthon megteremtésének az egyik legkönnyebb módja a (dísz)párnák használata, sokan mégsem fordítanak elég figyelmet erre a fontos részletre. Pedig egy-két új mintás huzattal pillanatok alatt könnyen fel tudjuk dobni a lakás megunt kinézetét. Ne csak alváshoz használjuk a párnát, bátran díszítsük vele a kanapét vagy a karosszékeket is.

Könyvek

Talán ezt nem is kell részleteznünk. Egy szuper könyvespolc jobbnál jobb könyvekkel megpakolva nemcsak barátságos hangulatot biztosít, de azt az érzetet is nyújtja számunkra, hogy sosem vagyunk egyedül. Hiszen csak lekapunk egy jó könyvet, és máris oldódik a magányunk még akkor is, ha nincs mellettünk senki

Forrás: Coffeeklatch

Műtárgyak

Akár egy festmény, akár egy kisebb műtárgy, antik darab egyedivé és különlegessé teszi az otthonunkat. Nem kell az egész lakást beborítanunk képekkel vagy műkincsekkel, de egy-két, például az Ecseri piacról szerzett, érdekes darab is jól tud mutatni. 

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top