Otthon

Ezeket a panelkonyhákat imádni fogod!

Nincs az a panelkonyha, amit egy kis kreativitással ne lehetne szerethetővé alakítani. Számtalan ötlet létezik a világhálón, amiből érdemes bátran ötleteket meríteni, ha meguntuk a 80-as évek panelromantikáját.

A panelt lehet kritizálni, de sokan kényszerülnek a 10 emeletesekbe hosszabb-rövidebb időre. Nekik sem kell azonban beérniük a 70-es, 80-as években megálmodott, mostanra már meglehetősen elavult berendezésekkel. Kerestünk néhány ötletet, hogyan lehet praktikusan, ugyanakkor szépen felújítani egy panelkonyhát.

Újraálmodott panelkonyhák

Ezekről a panelkonyhákról meg sem mondanánk, hogy panelépületekben vannak, hiszen annyira szerethetően és stílusosan lettek kialakítva, hogy bárki szívesen beköltözne. Már csak egy jól elhelyezett légkondi és egész évben élvezhetjük az édes otthon hidegét-melegét.
Mivel a panelkonyhákban meglehetősen kevés a hely, nagyon sok ötletre, trükkre és praktikára lesz szükségünk, hogy a legfontosabb konyhai eszközök kényelmesen elférjenek és még mi is be tudjunk csusszanni egy főzés erejéig.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top