Otthon

Költséghatékony tippek a stílusos otthonért

A stílusos otthonhoz nem feltétlenül kell mindenből a legdrágábbat venni.

Sokan szeretjük időről időre felfrissíteni, csinosítani otthonunk kinézetét, de a legtöbbször pénztárcánk szab ezen vágyainknak határt. Pedig olcsóbb termékekkel is elérhetjük a sikert. Költséghatékony tippeket mutatunk, melyekkel a stílusos otthon nem csak álom marad. 

Bánj kreatívan a művészettel! 

Nincs pénzed egy eredeti festményre? Sokan vannak ezzel így, de ez ne szabjon határt. Egy másolat is lehet mutatós, ha nem valami nagyon gagyi, olcsó papírra nyomtatják. 

Festés

Unod már a régi bútorokat, vagy csak nagyon kopottak? Ha nincs pénzed most új vásárlására, vegyél egy-két bödön festéket, ragadj ecsetet, és fesd át az ósdi bútoraidat.

Forrás: Adrian Busse

Szőnyeg

Egy szőnyeg elképesztő módon fel tudja dobni még a legsivárabb helyiséget is. Persze nagyon drága textilek is vannak, de sok helyen ki lehet fogni nagyobb méretű szőnyegeket is olcsóbban, illetve ne felejtsük el, hogy 70%-os leárazások vannak a boltokban ezekben a hetekben. 

Konyhai dekoráció

Nem feltétlenül kell drága csempével vagy dísztárggyal ékesíteni a konyhát. Ragadj meg pár különleges bögrét a gyűjteményedből, és akaszd őket ki apró fogantyúkra díszítésképpen.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top