Otthon

Így kell port törölni mesterfokon

Megmutatjuk, mi kell a hatékony portörléshez.

Mindenkinek megvan a kedvenc tevékenysége a takarításban. Van, aki imád mosogatni, és olyan is, akit a felmosás hoz lázba. Személy szerint én azokat a házimunkákat kedvelem, ahol látványos a végeredmény. Például a portörlés. Mutatjuk, hogyan lehet a leghatékonyabban eltávolítani a lakás minden pontjából a port.

Falak, mennyezet

Igen, sajnos itt teremnek a legnagyobb és legvastagabb porcicák, illetve pókhálók. A leghatékonyabb megoldás a porszívó bevetése itt. Csak vedd le a fejét, és pillanatok alatt végig tudsz menni a csővel az egész problémás felületen. 

Lambéria

A kopott, piszkos foltokat egy nedves törlőkendő segítségével tudod a legkönnyebben eltüntetni. Ha masszívabb megoldásra vágynál, akkor pedig egy kifejezetten a lambériára ajánlott szert vásárolj.

Forrás: Pinterest.com

Elektronikus termékek

A számítógépek, televíziók, DVD-lejátszók, sztereók és nyomtatók hírhedt pormágnesek. Ügyelj arra, hogy mindig húzd ki a készülék dugóját a konnektorból tisztítás előtt. Használj mikroszálas törlőkendőt a tisztításukhoz, a zsinórok portalanításához pedig porszívót.

Puha vagy plüssjátékok

Tölts meg egy nejlonzacskót szódabikarbónával, és tedd bele a játékokat. Rázd meg jól a zsákot, és vedd ki a dolgokat. A szódabikarbóna könnyen leviszi a port a játékokról. 

Good Housekeeping

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top