Otthon

Elképesztően guszta miniételeket hímez ez a művész

A tehetséges textilművész képes annyira ínycsiklandó fogásokat varázsolni néhány szál színes fonálból, hogy legszívesebben azonnal megkóstolnánk őket.

Hogyan lesz néhány szál színes fonalból szusi, tradicionális japán leves, buborékozó kávé vagy omlós püspökkenyér? Ha nem látnánk a japán textilművész, ipnot munkáit, valószínűleg el sem tudnánk képzelni… A kreatív alkotó régóta kísérletezik hagyományos kézműves formákkal, amelyek közül a hímzés a kedvence, de 3D-be nyúló, különleges munkáival bőven meghaladja az eljárás kereteit. Ahogy ő fogalmaz, az öltésekre ecsetvonásokként tekint, és a színes fonállal meg a tűvel tulajdonképpen egy festőművész munkáját végzi el. Az élethű árnyékok és a részletgazdag megformálás tényleg valami ilyesmiről tanúskodnak.

Bár megenni sajnos nem lehet a guszta falatokat (akkor is csak a fél fogunkra lenne elég egy-egy fogás), azért mindenképpen érdemes gyönyörködni ipnot elképesztő alkotásaiban:

MyModernMet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top