Otthon

Csillámáradat a lakásban: hódítanak a csillogó falak és tapéták

Nem tudsz betelni a csillámokkal? Akkor máris merülj bele az Instagram legújabb, tündöklő lakberendezési trendjébe!

Azt mondják, az egyszerűség gyönyörködtet, de akkor mit csinálnak a csillámok? Ha te sem tudsz betelni a tündökléssel, és már a sminkedtől kezdve a lattédig az egész univerzumod hemzseg a csillámoktól, itt az ideje, hogy a lakásodat is felpimpeld egy-két csillámos kiegészítővel. Sőt, menj tovább: boríts csillogásba egy egész falat! Az Instagramon már jó páran rákattantak a legújabb dekorációs trendre, azaz a csillámos falfestésre és tapétázásra. Úgy tűnik, egyelőre az ezüst vezet, de az arany és a rose gold tónusú falak is meglehetősen népszerű választásnak bizonyulnak. És azt kell, hogy mondjuk, az eredmény korántsem minden esetben ízléstelen. Persze azért nem árt odafigyelni, és egy csillogó fal mellett hanyagolni az állatmintás takarót. Íme, egy kis inspiráció:

 

Awww that’s better ♡ #mastersuite #decor #design #style #glam #glitter #glitterwall #diy #bedroom #lux #newcurrenresidence

Chelsie Curren (@craft_rebel_chelsiecurren) által megosztott bejegyzés, Jan 27., 2018, időpont: 3:54 (PST időzóna szerint)

 

Wall art designed by us @beyondprissy ❤️🎀

Zanisa Renee (@beyondprissyhomes) által megosztott bejegyzés, Jan 3., 2018, időpont: 5:06 (PST időzóna szerint)

 

so obsessed with my glitter wall in my new room✨💋 would anyone like a full room tour?💖

♡Ashton Keaton♡ (@ashtonmkeaton) által megosztott bejegyzés, Aug 25., 2017, időpont: 2:39 (PDT időzóna szerint)

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top