Otthon

Ez az új skandináv lakberendezési őrület

Új lakberendezési stílus a skandináv láthatáron.

Épphogy megtanultuk, mi is az a hygge, máris új lakberendezési stílus ütötte fel a fejét a skandinávoknál. A legújabb jelenség most a lagom, mely leginkább az elég, elégséges szóval magyarázható. A skandinávokra jellemző módon, az otthoni dekorálásban alkalmazzák ezt a stílust, mely az egyszerűséget hirdeti, nem meglepő módon. Nem túl sok, nem túl kevés, éppen elég. Nos, ezt az egyensúlyt azért nem könnyű megtalálni, ha nincsenek kapaszkodóink. 

A lagomot a monokróm, semleges színek, a nagy terek és ablakok, valamint a természetes, egyszerű anyagok jellemzik, mint a réz vagy a fa. A bútorok itt is szellősen vannak jelen, nem zsúfolják tele a teret, az északi nemzeteknél már ismert, finom, visszafogott, kicsit hűvös stílus a jellemző.

Embracing lagom 🐀 . . 📸 @caro.kasparova . . #lagom #lagomstyle #sodomino #lonnymag #realsimple #showemyourstyled

ˈLɑ̀ːɡɔm 🐔 (@lagom_style) által megosztott bejegyzés,

Oh Scandi... You came and you gave inspiration... 🎶 Blonde wood and subtle pastels to help you perfect the art of ‘just enough’.

Cox & Cox (@coxandcox) által megosztott bejegyzés,

Luv seat 💕 @ateliervime

Lagom Studio (@lagom_studio) által megosztott bejegyzés,

Home Beautiful

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top