Otthon

Imádnivalók ezek a miniatűr origamik

Mesés minifigurákat hoz létre a művész.

Egy művész teljesen új szintre emelte az origami művészetét. A japán papírhajtogatás alapja egy négyzet alakú papírlap, melyből különböző formákat és figurákat lehet készíteni mesteri módon. Így tett Ross Symons webfejlesztő is, ám még különlegesebb módot, miniorigamit eszelt ki.

A férfi először csak hobbiból kezdett el origamizni, de mára már jól ismerik a nevét, hála az Instagramnak. Több mint 100 000 példányt készít különböző figuráiból, amit szeretne hivatás szintjén űzni a közeljövőben. A Google tavaly figyelt fel a művész munkáira, majd Symons december 1-jén elindította a #MiniatureGami hashtag a kihívást, melynek lényege, hogy nap mint nap egy-egy újabb origamicsodát hozzon létre. Érdemes a művész Instagramján szemlélődni, mert elképesztő alkot, mi odáig vagyunk értük!

#MiniatureGami Day 76/365 Crane - designed by Horn Akos #miniature #origami #whiteonriceorigami #crane

White on Rice (@white_onrice) által megosztott bejegyzés,

#MiniatureGami Day 80/365 Fresh Polar breath. Polar Bear - designed by Joseph Wu #miniature #origami #whiteonriceorigami #polarbear

White on Rice (@white_onrice) által megosztott bejegyzés,

#MiniatureGami Day 75/365 Today, find your flow state. Koi - designed by @oricgami #miniature #origami #whiteonriceorigami #koi

White on Rice (@white_onrice) által megosztott bejegyzés,

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top