Ha nem is tudsz hirtelen Párizsba repülni, hogy húsvétkor a város leghíresebb desszertboltjainak csokitojásaiból kóstolgass, inspirációt akkor is meríthetsz ezekből az elképesztő húsvéti édességremekekből. Íme:
A híres-neves Pierre Hermé gyönyörű, belize-i étcsokiból készült tojása (43 euró):
A szupermenő Chez.bogato-ban mandulás-pralinés „Chocahontas” tojásokkal várják a vendégeket (44 euró):
A Plaza Athénée egy kifinomult, limitált 5 darabos csokitojás-kollekcióval készül (80 euró):
Ezt az imádni való, sárga kiskacsát (fehér csokis belsővel) a L’Eclair de Génie-ben vásárolhatja meg, aki arra jár (9 euró):
A Park Hyett Paris-Vendome-ban Trónok harcába illő, káprázatos sárkánytojást kóstolhatunk, earl grey aromával (75 euró):
Cyril Lignac hozta a tőle megszokott kreatív formát, és cuki halacskákkal dobta fel a húsvétot (25 euró):
A The Westin Paris Vendome csinos csokitojásáról nehéz eldönteni, hogy húsvétra vagy egy esküvőre készült-e (49 euró):
Pierre Marcolini cuki karamellnyuszikkal díszített tojásokat készített (45 eurótól):