Otthon

Kutya szemöldökkel? Garantált a nevetés! – fotók

Ismerd meg te is Madame Eyebrowst, a világ legszomorúbb képű angol buldogját.

Hogyha valaha is megpróbáltál elképzelni egy kutyát szemöldökkel, akkor erről a buldogról nem fogod tudni levenni a szemed. Madame Eyebrows arca mindig szomorúnak tűnik, de belül igenis boldog – állítják gazdái.

Madame Eyebrows egy fiatal angol buldog kislány, nevét arról a szemei felett lévő két barna foltról kapta, amit akár szemöldöknek is nézhetnénk.

Viszont a foltoktól szegény buldog ábrázata állandóan olyan, mint aki haragszik a világra, mintha Madame Eyebrows semminek sem tudna örülni.

Pedig gazdája, Janina szerint ez csak látszat. A kutyus valójában nagyon boldog és szeleburdi. „Csak néhány percet kell vele eltölteni és egyből kiderül, hogy milyen boldog is valójában” – mondta a gazdi a Dodónak.

„Mi már nem csak a szomorú arcát látjuk, hanem azt is, hogy milyen vicces, és mennyi szeretetet ad nekünk. Nagyon szeret puszit adni, és izgatottan csóválja a farkát. Persze sajnálatos, hogy ilyenkor a boldogság nem ül ki az arcára.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top