Otthon

Fél évig élt észrevétlenül az idős asszony házában

Japánban letartóztattak egy húszéves férfit, miután a házban lakó idős hölgy fia felfedezte, hogy hosszú ideje észrevétlenül a házban lakik édesanyjával.

Egy idős japán asszony fia nemrégen látogatóban járt édesanyja házában, amikor a második emeletről furcsa zajra lett figyelmes. Felment, és legnagyobb megdöbbenésére egy fiatal hajléktalan aludt az emeleten. Miután a rendőrség őrizetbe vette a férfit, kiderült, hogy már legalább fél éve él az asszony tudta nélkül a kétszintes házban.

Valószínűleg már a beköltözés előtt felmérte, hogy az édesanyám nem használja a ház második emeletét, így észrevétlenül elrejtőzhet. Rossz belegondolni, hogy az anyám fél évig egy idegennel élt együtt, aki éjszakánként kiette a hűtőjét. És ki tudja, hogy ezen kívül még milyen rossz szándékai voltak 

– mondta az idős asszony fia a betolakodóról.

A fejlett országok közül a japán nagyvárosokban az egyik legnagyobb a hajléktalanság aránya, ami némiképpen magyarázatot ad az idős asszony házába befurakodó húszéves japán férfi tettére.

(Forrás: Soranews24)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top