Otthon

Újrahasznosított tengeri hulladékból készített jógakollekciót az Adidas

Megérkezett az Adidas újabb, környezettudatos szellemben készült kollekciója, amely a jógázóknak kedvez.

Az óceáni hulladék 80%-a műanyagból tevődik össze. Ezen az elkeserítő tényen próbál javítani az Adidas a tengerben felhalmozódott műanyag újrahasznosításával.

A Parley for the Ocean szervezettel karöltve tavaly sportcipőket, idén pedig egy 42 darabos jógakollekciót készített a márka óceáni hulladék felhasználásával. A tökéletes kivitelezés érdekében a kollaborációba a Wanderlust nevű jógabrandet is bevonták a tervezésbe. A topokat, overallokat és a többi jógás kiegészítőt mind a tenger inspirálta, ezt tükrözi a kékes-szürkés színvilág is. 

„Tudjuk, hogy a vásárlóink számára mennyire fontos a környezetvédelem. Ezzel a kollekcióval nemcsak a saját gyakorlásukon, hanem a bolygó állapotán is fejleszthetnek” – nyilatkozta az Adidas Women senior igazgatója, Alison Stewart. Most pedig jöjjön egy kis ízelítő a kollekcióból, amelynek darabjai már Magyarországon is kaphatók az Adidas Westend City Centerben és Aréna Plázában található üzleteiben:

independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top