Csempészd be a nyarat a lakásodba: üdülj otthon!

nlc | 2018. Június 24.
Megmutatjuk, hogyan csempészheted be a nyári szabadság érzését az otthonodba is kisebb-nagyobb trükkökkel.

A nyár és talán az év leginkább várt pillanata a jól megérdemelt szabadság. Hosszabbítsd meg a pihenés napjait, csempészd a nyarat a lakásodba! Mutatjuk, hogyan csináld.

1. Te is szenvedélyesen gyűjtöd a gyerekekkel a kagylókat a tengerparton, hogy aztán otthon jobb híján egy üvegben álljanak? Készíts belőlük függő dekort, így kicsit mindig visszakalandozhatsz a homokos tengerpartra.

2. Egy hűs, nagy adag limonádé tele citrommal és lime-mal szintén visszavisz oda, ahol ezek a növények az út menti fákon nőnek. A tálalásnak mindenképpen add meg a módját!

3. A nagyvárosban egy lakásban laksz? Nincs kert, ahova kiakaszd a kempingezéskor használt függőágyat? Ki mondta, hogy a függőágy kizárólag a kertbe való? Akaszd fel a nappaliban!

4. Naphosszat állsz a konyhában, hogy az otthon csücsülő gyerekeknek legyen ebédjük? Telepítsd ki a konyhát a teraszra! Főzz a szabadban vagy a teraszon egy rezsón, a szabad levegőn neked is jobb kedved lesz.
5. Tölts minél több időt kint, szervezz kerti partit! Ha saját kerted nincs, akkor ültess bogarat egy kertes ismerős fülébe, és vállald be a főzést!

6. Étkezzetek az udvaron, az árnyas fák alatt vagy az erkélyen, egy napernyő árnyékában. A lényeg, hogy lépj ki az otthoni megszokásokból.

7. Kék-fehér csíkok, piros textilek, kötelek, horgonyok – mindegyikről a tengerpartra asszociálunk, használd ezeket az elemeket a lakberendezésben!

8. Készíts fotófalat a nyaralás legkedvesebb emlékeiből!

9. Telepítsd a nappalit a kertbe kanapéstul, szőnyegestül!

10. Tedd el a nyár ízeit a hidegebb napokra: főzz lekvárt, készíts szörpöt!

(Fotók:pinterest)

Exit mobile version