Otthon

Meglepő: ezek a lakber trendek térnek vissza a nyáron

Lakberendezési trendek jönnek-mennek, de vannak, amik időnként újra felbukkannak az otthonokban. Szakértők szerint ezen a nyáron ezek a korábbi irányvonalak lesznek újra mérvadóak.
Lakberendezési trendek nyáron

Fonott bútorok új élete

A rattan bútorok unokatesója a fonott bútorok ismét visszatérhetnek idén nyáron a nappalikba.  „Elterjedtek az 1900-as évek kézműves időszakában, majd újjáéledtek az 1960-as években. A 2000-es években pedig folyamatosan visszatértek, ahogy most, idén nyáron is” – mondta Danielle Fennoy, lakberendező.

Fehér konyhák helyett valami egészen merész

A fehér, egyszínű konyhák egyeduralma lassan megtörik, helyette a színek veszik át az uralmat ebben a helyiségben is.

“Úgy gondolom, hogy a tengerészeti, vadász zöld és még a szépen festett fa szekrények is egyre népszerűbbé válnak” – vallja Marie Flanigan tervező.

1980-as évek újratöltve

Ha rajongsz a merész színekért és az 1980-as évek lakberendezési sziluettjeiért, akkor Tavia Forbes, a Forbes + Masters tervezője jó hírrel szolgál: “Az 1980-as évek pasztelljei és neonjai visszatérnek, párosítva a 2019-ig ívelt vonalaival” – magyarázza.

Virágos tapéták

A tapéta egyszerűen örök és elpusztíthatatlan. Mindig sikerül megújulnia, amivel elnyeri az emberek tetszését. Ráadásul nem csak hálószobában vagy a nappaliban, hanem a fürdőszobában is előszeretettel használják a tervezők.

Olvass még lakberendezési trendekről:

via

(Nyitó kép: jewelmarlowe/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top