Otthon

2019-ben ezek lesznek a legmenőbb tapétatrendek

Összeválogattuk, hogy 2019-ben milyen tapéták lesznek a legdivatosabbak. Merthogy a tapéta a ‘80-as éveket követően reneszánszát éli, persze a design változott, és már válogathatunk ízlésünknek megfelelően a különböző trendek közül.

Vége a fehér fal korszakának, a lakás teljes belső designjához immáron hozzátartozik, hogy a lakás egy-egy falát vagy falrészletét beburkoljuk egy karakteres mintájú tapétával. Ennek hála újra előtérbe kerülnek a falak!

Tapétatrend

A idei tapétadivat elegáns, élénk is lehet, ugyanakkor menő a vintage hangulatú és a megnyugtatóan relax mintázat is. Egyes belsőépítészek szerint mivel a házat falak alkotják, a berendezési tárgyak beszerzése előtt ezzel a felülettel kell foglalkozni. A fal stílusát kell megtervezni. Ha ugyanis a tapétával új lendületet adunk falainknak, akkor a testünk és a lelkünk is fellélegezhet az adott helyiségben.

2019 – 3 fő csapás

A 2019-es legfőbb tapétairányzatai: art deco, virágminta és éjkék. És ami a legfőbb: nincs rossz választás. Szabad kezet kapunk egyéni ízlésvilágunknak megfelelően. Dönthetünk úgy, hogy otthonunkat dzsungellé változtatjuk, vagy felrajzoljuk a csillagos égboltot a szoba falára.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top