Otthon

Álomotthon lett a 20 négyzetméteres lakókocsiból

Alig 20 négyzetméter ez a lakókocsi, ám tökéletesen kielégíti a benne lakók minden igényét. Ráadásul csak gondolnak egyet, és odébbállnak, ha akarnak.

Az a 20 négyzetméter nagyon kevés. Ha belegondolsz, egy átlagos panellakás nappalijának felel meg, amiben épp csak elfér egy kanapé fotellel, no meg tévével. Mégis sikerült csodát tenniük a lakókocsi tulajdonosainak, és teljes értékű lakást varázsoltak a 20 négyzetméteren.

Van itt minden, amire tényleg szükség van, Nate és Taylor Lavender, a tulajdonosok szerint talán csak egy külön szoba hiányzik, hogy néha egyedül tudjanak lenni. A lakókocsi neve Augustine, és egy év alatt alakították át otthonná. Számukra nincs annál szebb, mint hallgatni a tetőn az eső kopogását, és arra ébredni minden reggel, ahogy a napfény besüt az ablakokon. Augustine maga a szabadság, ha akarnak, akkor mindig mennek a tavasz után, vagy ha úgy esik jól, hosszabb időre is letelepedhetnek egy helyen. Amióta megvan a lakókocsiotthonuk, azóta nincsenek korlátaik.

lakókocsi otthon lakberendezés

A lakókocsi alaprajza és a megvalósított tervek. Forrás: Apartment Therapy

A teret a lakókocsiban három fő részre osztották, így azért van egy kis lehetőség arra, hogy az egyikük behúzódjon a hálófülkébe, míg a másik még a kanapén üldögél, vagy hogy úgy dolgozzon a konyhában az asztalnál, hogy ne zavarja a párját, míg ő alszik. A tárolást pedig természetesen itt nem lehet megoldani nagy gardróbszekrényekkel, úgyhogy minden apró hézagba került rejtett tároló.

Összességében tényleg rendkívül takaros és stílusos otthont hoztak létre icipici helyen, le a kalappal előttük!

Megnézem
Összes kép (20)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top