Otthon

Megható: rendőrök segítettek az idős férfinak, aki felesége halála után szinte mindenét elvesztette

A birminghami nyugdíjas teljesen egyedül élt egy üres lakásban, a jószívű rendőrök egy alapítvány segítségével többek között tévét és mikrohullámú sütőt is vettek neki.

Birminghami rendőrök segítettek egy nyugdíjasnak, aki felesége halála után egyedül maradt egy üres lakásban – írja az Unilad. Miután megtudták, hogy az elhunyt nő családja minden értékesebb ingóságot elvitt az otthonából, ezért a jószívű közegek úgy döntöttek, hogy a Trident Reach jótékonysági szervezettel összefogva megajándékozzák az idős férfit a legfontosabb berendezési tárgyakkal: többek között egy új tévét, egy mikrohullámú sütőt, egy kenyérpirítót és nagy mennyiségű élelmiszert is vettek neki.

A Birmingham Mail tudósítása szerint a férfi könnyekig meghatódott, amikor a bevásárlószatyrokat cipelő rendőrök bekopogtak az ajtaján. Rogers és Greaves járőrök még teát és pirítóst is készítettek neki, miközben beüzemelték az új televízióját.

Emberséges tettük nem maradt jutalom nélkül, a közösségi médiában birminghamiek tömegei köszönték meg a kedvességüket. „Önök igazi hősök, mindenki megérdemli a dicséretet, aki részt vett ebben az akcióban. Olyan jó, hogy ilyen szívmelengető történeteket olvashatunk” – írta egyikük a Twitteren.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top