Otthon

4 hiba, amit a bútorok elrendezésénél elkövethetsz

Számos apróság lehet, ami miatt nem érzünk harmonikusnak egy teret. Most 4 olyan szarvashibára hívjuk fel a figyelmet, ami garantáltan megbontja egy szoba egyensúlyát.

1. Nem választasz középpontot

Mindegy, hogy a tévé, egy látványos festmény, vagy a kandalló, jót tesz a szobának, ha a bútorok egy fókuszpont körül helyezkednek el.

2. Nem szabsz teret a beszélgetésnek

Még egy hatalmas nappaliban sem jó döntés sok helyet hagyni az ülőbútorok között. Meghitt beszélgetések csak úgy jöhetnek létre, ha közel vagyunk egymáshoz, ezért sose hagyjunk túl sok helyet a fotelek és a kanapé között.

3. Rátapasztod a bútorokat a falra

Sokan nem tudnak elrugaszkodni attól, hogy közvetlenül a falra tolják a bútorokat. Pedig a szoba éppen attól fog nagyobbnak hatni, ha hagyunk akár csak pár centiméter távolságot a faltól.

4.  Túl sok a bútorod

Főleg az olyan kis helyiségekben érdemes „a kevesebb több” elvet alkalmazni, mint a hálószoba. Ide elég, ha csak a legszükségesebb bútorokat választjuk, ettől sokkal nagyvonalúbb lesz a térhatás.

fox

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top