Otthon

Olcsó ötletek, amikkel feldobhatod az unalmas fürdőszobát

Letisztult, megnyugtató fürdőszobát szeretnél, de nem akarsz sokat költeni? Ezek a filléres megoldások a segítségedre lehetnek, ráadásul kevesebb műanyag is lesz a fürdődben!

Arról már hallottunk, hogy létrából készít valakit alternatív karácsonyfát decemberben, de egy régi, szépen kidekorált, fehér létra tökéletes törülközőtartó lehet a fürdőben is. Mielőtt használni kezded, csiszold le a létrát. Majd kend át színtelen favédő lazúrral. Végül fehér dekor sprayvel vagy festékkel dekoráld.

fürdőszoa, létra, dekoráció

Létra is lehet a fürdőszoba dekorációja (fotó: iStock)

Másik megoldás lehet a törölközők tárolására, ha egy régi fiókot újra felhasználsz. Ezeket akár az Ecseri piacon is megszerezheted, vagy körbenézhetsz ismerősöknél. 

Fürdőszobába mehetnek a kiszanált fiókok is (fotó: iStock)

Ma már olcsón beszerezhetők mindenféle színben akasztós vagy hagyományos, könnyű virágkaspók. Ezekbe azonban nemcsak a muskátlit és a petúniát ültethetjük. Tárolhatunk bennük fésűket, de még a fogkeféket is.

Szereted a különleges szappanokat, de a kádad szélén már alig férnek el, ráadásul nehéz lesikálni a kádra ragadt darabokat? Nem kell öt szappanhoz öt tartót venned. Elég egy, stílusos – mondjuk parafatetővel ellátott – befőttesüveget beszerezned, amiben akár 10 darab illatos szappan is elfér. Máris otthonosabb lesz a fürdőszobád!

Fürdőszoba, szappan, dekoráció

Olcsó ötletek, amikkel feldobhatod az unalmas fürdőszobát (fotó: iStock)

De befőttesüvegbe átpakolhatod a vattapamacsokat és fültisztító pálcikát is. Így sokkal letisztultabb lesz a fürdőszobád, és kevesebb műanyag vesz majd körül.

fürdőszoba, dekoráció, üveg

Olcsó ötletek, amikkel feldobhatod az unalmas fürdőszobát (fotó: iStock)

Unod a hagyományos műanyag, színes fogmosó poharakat? Valami elegánsabbra vágysz, de nem akarsz sokat költeni? Vegyél egy arany spray-t, és fújd be vele a műanyag poharakat vagy sminktárolókat!

Fürdőszobai dekoráció

Olcsó ötletek, amikkel feldobhatod az unalmas fürdőszobát (fotó: iStock) 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top