Otthon

Apabarlangot épített a kutyájának ez a férfi

Valaki nagyon-nagyon jó kutya volt.

A birminghami Sean Farrell két éve fogadta örökbe egy kutyamenhelyről Bustert, aki mostanra Facebook-sztár lett, és közel 17 ezer követővel büszkélkedhet.

Az elmúlt két évben Buster félénk és magának való kutyából barátságos és magabiztos pajtás lett, és ebben nagy szerepe van gazdájának meg annak a szuper „apabarlangnak”, amit épített neki. Buster eleinte rendkívül agresszív volt más kutyákkal, de hamar kiderült, hogy ez valójában a kutyus félelmével volt magyarázható.

Buster a macijával alszik. Fotó: Zook the General & Sgt. Buster/Facebook.

„Ahogy becsukódott mögöttünk az ajtó, rám sem nézett, csak iszkolt az óljába” – meséli Farrell. Ezért találta ki, hogy épít neki egy kuckót, ami külön tér, de mégis a gazdi közelében van, amitől Buster teljesen megváltozott: vidám és laza lett, és mostanra már az idegen kutyákkal is jól kijön.

Busternek a kuckójában saját tévéje van, hangulatvilágítással, és van egy kis tetőkertje, illetve valamennyire hangszigetelt is, hogy semmi ne zavarja a pihenését.

(Storytrender)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top