Otthon

Igazi Barbie-házzá alakította át a lakását – fotók

Ezt a meseházat bárki kibérelheti.

A 43 éves Amy 2009-ben Londonból Essexbe költözött azzal a szándékkal, hogy teljesen átalakítsa az ottani ingatlanát. Egy rózsaszín álomházat akart létrehozni, ami remekül sikerült:

A házat a múlt, a jelen és a jövő ihlette, valamint  a művészet, a divat, a zene, a természet, az univerzum és az érzelmek – mondta Amy, hozzátéve: – Nincs konkrét ár az álomház bérlésére, minden ajánlatot attól függően alakítanak ki, hogy kereskedelmi vagy személyes használatra készül-e, hány vendég van, és milyen opcionális kiegészítőkre van szükség. A vendégeknek 25 évesnél idősebbeknek kell lenniük, de ez a vendéglátó rendezvény típusától és az eseménytől függően változhat.”

A ház olyan különlegességekkel rendelkezik, mint a leopárdmintás tapéta, virágos falak, rózsaszínű, steppelt ágy és a ház hátuljára festett vízesés. Fotózásokra, videók készítésére és néhány nap lazításra egyaránt ki szokták bérelni.

Via

Kiemelt kép: eatonhousestudio / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top